Privatundervisning

2024-06-09
Västra Götaland, Trollhättan
Pris: 250

Beskrivning


Jag har en magister från fysikprogrammet vid Göteborgs Universitet, och har även en pedagogisk utbildning. Jag har undervisat i matematik och fysik på gymnasiet i 15 år, och jobbat som privatlärare i 10 år.

Privatundervisningen har inkluderat matematik och fysik på grundskola, gymnasiet och inledande matematikkurser på högskola, t.ex. envariabelanalys. Jag har också hjälpt många högskolestudenter med uppsatser och skrivuppgifter, i ämnen som psykologi, sociologi och pedagogik.

Min undervisningsmetod bygger på begreppsförståelse. I t.ex. matematik inkluderas begrepp som ekvation, funktion, och derivata, och i fysik kan det vara Newtons kraftlagar. För att förstå dessa begrepp bör man resonera kring dem och bryta ned dem med egna frågor. Mekanisk inlärning av lösningsprocedurer är mindre effektivt för att uppnå förståelse. Alla kan bryta ner ett begrepp med egna frågor; "Vad menas med en funktions derivata?" eller " Hur tolkas en funktions integral"?

I min undervisning uppmuntrar jag följaktligen eleven till att ställa frågor. De mest frågvisa eleverna är vanligtvis de som lyckas bäst.

Mer detaljer


Typ:
Säljes
Annonsör:
Privat
Kontakta Säljare

Säljarinformation


Gustav Wihlstrand
Trollhättan , Sverige
Viktiga Säkerhetstips

  • Träffa säljaren och kontrollera alltid varan innan köp.
  • Om priset är för bra för att vara sant - var extra försiktig.
  • Skicka eller ta aldrig emot pengar i förskott.
  • Betala endast handpenning eller frakt om du känner säljaren
  • Var noga med att få med alla nödvändiga papper vid köp
  • Läs igenom våran lista med säkerhetstips innan du köper eller säljer.

Liknande Annonser i Västra Götaland

Senaste Annonserna i Västra Götaland