Världens finaste och snällaste Chihuahua

2023-10-27
Uppsala Län, Uppsala
Pris: 16000

Beskrivning


Hej!

Tyvärr måste jag ta det svåra beslutet att sälja min älskade vän Gizmo. Gizmo är en bedårande chihuahua valp som är redo att hitta sitt nya kärleksfulla hem.

Gizmo är en hane och han är nu 12 veckor gammal. Han är full av liv och energi, och hans personlighet är lika charmig som hans utseende. Han är en social och lekfull valp som älskar att vara i centrum för uppmärksamheten.

Gizmo är hälsokontrollerad och har fått alla sina nödvändiga vaccinationer. Han är också avmaskad och har fått en gedigen start i livet med en balanserad kost och mycket kärlek och omsorg.

Jag letar efter ett hem där Gizmo kommer att bli omgiven av kärlek och uppmärksamhet. Det är viktigt för mig att hitta en ägare som är beredd att ta hand om Gizmo på bästa möjliga sätt. En ägare som kommer att fortsätta att ge honom en aktiv och stimulerande miljö.

Om du är intresserad av att ge Gizmo ett nytt hem, vänligen Berätta gärna lite om dig själv, din erfarenhet av hundar och vilket slags hem du skulle kunna erbjuda Gizmo. Endast seriösa köpare är välkomna.

Jag är öppen för förhandling, men det viktigaste är att hitta rätt hem för Gizmo.

Tack för att du visar intresse för Gizmo och för att du tar dig tid att läsa denna annons. Jag ser fram emot att höra från dig och förhoppningsvis hitta Gizmo en fantastisk ny ägare.

Med vänliga hälsningar,

Athina

Mer detaljer


Typ:
Säljes
Annonsör:
Privat
Kontakta Säljare

Säljarinformation


Athina Kaspar
Viktiga Säkerhetstips

  • Träffa säljaren och kontrollera alltid varan innan köp.
  • Om priset är för bra för att vara sant - var extra försiktig.
  • Skicka eller ta aldrig emot pengar i förskott.
  • Betala endast handpenning eller frakt om du känner säljaren
  • Var noga med att få med alla nödvändiga papper vid köp
  • Läs igenom våran lista med säkerhetstips innan du köper eller säljer.

Liknande Annonser i Uppsala Län

Senaste Annonserna i Uppsala Län