Korrekturläsning| uppsatshjälp| översätt

2023-11-30
Stockholms Län, Stockholm
Pris: 400

Beskrivning


Hej! Jag erbjuder professionell hjälp med språkgranskning, översättning och transkribering. Sedan 2014 har jag specialiserat mig på redigering och korrekturläsning av uppsatser och avhandlingar på högre utbildningsnivå, samt handledning av studenter i akademiskt skrivande, särskilt inom kvalitativ forskning, humaniora och samhällsvetenskap. Jag har även genomfört omfattande översättningsarbeten såsom produktmanualer, utbildningsmaterial (e-learning), artiklar, produktbeskrivningar, företagspresentationer, CV/brev och annat för småföretag och privatpersoner inom olika branscher.

All hjälp med text görs på distans. Kontakta mig för prisförfrågan genom att antingen skicka ett meddelande eller mejla mig direkt på pluggfen@gmail.com. Du kan också besöka min hemsida för mer information och rekommendationer: https://www.textfairy.net/, eller hitta mig på Facebook: https://www.facebook.com/textfairykorrektur/

Student: Jag hjälper dig som student att granska och korrekturläsa dina akademiska texter (på både engelska och svenska), och ger handledning, hjälp med komplettering och opponering (komplettering och opponering endast inom samhällsvetenskap, humaniora och kvalitativ forskning). Jag erbjuder även hjälp med transkribering av intervjuer i samband med uppsatsskrivande. Granskning av arbeten gäller endast högskole- och universitetsnivå samt Komvux, och inte grundskola eller gymnasium. Korrekturläsning av större uppsatser tar normalt 2-5 dagar, och mindre texter 1-2 dagar. Beskriv ditt ämne/studieprogram, antalet ord och deadline när du kontaktar mig, så återkommer jag snarast.

CV/brev eller översättningsuppdrag: Skicka gärna en kort och tydlig beskrivning av dina behov, omfång och deadline.

Om mig: Förutom mina frilansuppdrag studerar jag för närvarande inför en masterexamen och har en fil.kand-examen i socialantropologi och etnologi från Stockholms universitet. Jag har även erfarenhet av att undervisa engelska för årskurs 4-6.

Obs! Extra avgift för deadline kortare än 24h #studier, uppsats, tenta, studiehjälp, översättning, translation, universitet, komvux, student, språkgranskning, handledning, komplettering, hemsida, studiehjälp, cv, personligt brev, svenska till engelska, engelska till svenska, renskrivning

Mer detaljer


Typ:
Säljes
Annonsör:
Privat
Kontakta Säljare

Säljarinformation


Pluggfén Textfairy
Viktiga Säkerhetstips

  • Träffa säljaren och kontrollera alltid varan innan köp.
  • Om priset är för bra för att vara sant - var extra försiktig.
  • Skicka eller ta aldrig emot pengar i förskott.
  • Betala endast handpenning eller frakt om du känner säljaren
  • Var noga med att få med alla nödvändiga papper vid köp
  • Läs igenom våran lista med säkerhetstips innan du köper eller säljer.

Liknande Annonser i Stockholms Län

Senaste Annonserna i Stockholms Län