Söker lägenhet Stockholm

2023-09-01
Stockholms Län, Stockholm
Pris: 0

Beskrivning


Hej,

I jakt efter sökandet av lägenhet att ni kanske någon här har en lediga lägenheten och jag är mycket intresserad av att hyra den.

Låt mig först berätta lite om mig själv.

Mitt namn är Sara, 26årig tjej från Stockholm. Bor just nu i ett kollektiv och trivs jättebra med det men blir lite mycket att bo med 6 personer ibland. Söker därför efter något nytt

Jag jobbar just nu på förskola. Utöver det så pluggar jag lärarprogrammet på heltid. Annars gillar jag att dansa,vara ute och röra på kroppen i naturen och även bara vara i naturen, gymma etc.

Jag skulle säga utöver det så värdesätter jag kommunikation väldigt mycket. Tycker att allting blir så mycket enklare om man bara säger vad man vill samt frågar om något är oklart. Jag är en väldigt förstående person och mån om att allt ska ske på ett bra sätt.

Betalar alltid hyran i tid, djur och rökfri. Har även mina föräldrar som kan stå som borgensman om det skulle vara aktuellt. Referenser från mina tidigare boenden.

Jag anser att jag är en pålitlig och ansvarsfull hyresgäst. Jag är noga med att ta hand om och respektera mina bostäder och jag har aldrig tidigare haft några problem med att betala hyran i tid. Dessutom är jag rökfri och jag har inga husdjur. Rent register och kan bevisa min sysselsättning och inkomst genom lönespecifikationer.

Om det skulle finnas möjlighet skulle jag gärna vilja komma och titta på lägenheten och diskutera eventuella detaljer närmare. Jag är flexibel när det kommer till tid och datum för en visning, så jag kan anpassa mig efter dina önskemål.

Tack för att du tog dig tid att läsa mitt meddelande. Jag ser verkligen fram emot att få höra från dig och förhoppningsvis få möjligheten att hyra eran lägenhet.

Vänliga hälsningar,

Sara

Mer detaljer


Typ:
Uthyres
Annonsör:
Privat
Möblerat:
Ja
Antal rum:
2
Sovrum:
1
Badrum:
2
Storlek m²:
25
Kontakta Säljare

Säljarinformation


Sara Granstrom
Viktiga Säkerhetstips

  • Träffa säljaren och kontrollera alltid varan innan köp.
  • Om priset är för bra för att vara sant - var extra försiktig.
  • Skicka eller ta aldrig emot pengar i förskott.
  • Betala endast handpenning eller frakt om du känner säljaren
  • Var noga med att få med alla nödvändiga papper vid köp
  • Läs igenom våran lista med säkerhetstips innan du köper eller säljer.

Liknande Annonser i Stockholms Län

Senaste Annonserna i Stockholms Län