Mobilreparation Uppsala

2021-05-22
Stockholms Län, Stockholm
Pris: 0

Beskrivning


När du söker efter hjälp med med mobil så kan du känna dig trygg med att välja Swoppit. Vi har mångårig erfarenhet och kvalitativa reservdelar. Dessutom erbjuder vi garanti på den service vi utför. Bra va? I vår butik för mobilreparation i Uppsala möts du av trevliga och kompetenta servicetekniker samt ett stort sortiment av mobiltillbehör och abonnemang. Söker du rådgivning så erbjuder vi det kostnadsfritt i butik och över telefon och mail.

Vi utför mobilreparationer av majoriteten av mobilmärken såsom iPhone, Samsung, Huawei, OnePlus och Nokia med flera. Oavsett skada på mobilen så kan vi på Swoppit hjälpa till. Snabbt och smidigt. Vi har genom åren hjälpt tusentals kunder runt om i Sverige. Välkommen in till vår butik i Uppsala!

Vanliga problem vi löser:

En mobil kan råka ut för en mängs olika problem. Allt ifrån att batteriet behöver bytas ut, kameran går sönder eller att skärmen blivit skadad och repad. I vår servicebutik erbjuder vi mobilreparation i Uppsala och åtgärdar vi samtliga problem. Oavsett om din mobil råkat ut för en vatten- eller fallskada så lagar vi din mobil på under 30 minuter. Det kallar vi expresservice!

Några vanliga mobilreparationer vi utför är:

● Byta ut mobilskärm och glas

● Batteribyten

● Byte av mikrofonuttag som glappar

En utav de vanligaste mobilreprationerna vi utför är byte av batteri och skärm. Mobilbatterier har i regel en livslängd på cirka 1.5 - 2 år. Efter det tappar batteriet kapacitet. Då kan det vara läge att byta ut batteriet. Det är en kostnadseffektiv lösning för att då nytt liv i mobilen.

Mer detaljer


Typ:
Säljes
Annonsör:
Företag
Skick:
Begagnad
Frakt:
Skickas Ej
Kontakta Säljare

Säljarinformation


john smith
Viktiga Säkerhetstips

  • Träffa säljaren och kontrollera alltid varan innan köp.
  • Om priset är för bra för att vara sant - var extra försiktig.
  • Skicka eller ta aldrig emot pengar i förskott.
  • Betala endast handpenning eller frakt om du känner säljaren
  • Var noga med att få med alla nödvändiga papper vid köp
  • Läs igenom våran lista med säkerhetstips innan du köper eller säljer.

Liknande Annonser i Stockholms Län

Senaste Annonserna i Stockholms Län