Stora besparingar väntar

2023-08-09
Halland, Halmstad
Pris: 0

Beskrivning


Är du en expert inom svetsbranschen eller en svetsentusiast som letar efter förstklassig utrustning till oslagbara priser? Då behöver du inte leta längre, för vi har glödheta erbjudanden på svetsmaskiner som kommer att sätta fart på dina svetsprojekt! Med detta tidsbegränsade erbjudande kan du få din drömsvetsmaskin till fantastiska besparingar från den 1 juli till den 31 augusti.

Upptäck de hetaste erbjudandena:

Sommaren är den perfekta tiden att byta ut din svetsutrustning, och vi har sammanställt ett speciellt urval av förstklassiga svetsverktyg speciellt för dig!

1. 15% rabatt på beställningar över 2000 kr: Kupongkod FLAT15

Oavsett om du är en amatörsvetsare eller ett erfaret proffs kommer vår 15% rabatt på beställningar över 2000 kr att hjälpa dig att spara stort på ditt köp. Använd kupongkoden FLAT15 i kassan för att ta del av detta fantastiska erbjudande. Ta del av kraften i precision och hantverk med våra avancerade svetsmaskiner utan att bränna hål i fickan!

2. 25% rabatt på beställningar över 3000 kr: Kupongkod FLAT25

För dig som vill ta ditt svetsande till nästa nivå är vår rabatt på 25% på beställningar över 3000 kr den ultimata möjligheten. Kupongkoden FLAT25 är din inkörsport till betydande besparingar på förstklassiga svetsmaskiner som enkelt kan hantera även de mest utmanande svetsprojekten. Missa inte denna otroliga chans att äga toppmodern utrustning till oöverträffade priser.

Varför välja våra svetsmaskiner?

På XLIndustri är vi stolta över att kunna erbjuda svetsentusiaster och professionella svetsare utrustning av högsta kvalitet. Här är några övertygande skäl till varför våra svetsmaskiner sticker ut från konkurrenterna:

1. Hållbarhet och tillförlitlighet: Våra svetsmaskiner är byggda för att hålla länge, konstruerade med robusta material och teknisk precision. Du kan lita på att de klarar de tuffaste förhållandena och levererar konsekvent prestanda.

2. Brett utbud av tillämpningar: Oavsett om det gäller MIG, TIG, elektrodsvetsning eller plasmaskärning är våra maskiner tillräckligt mångsidiga för att hantera olika svetsprocesser, vilket gör dem idealiska för ett brett spektrum av tillämpningar.

3. Användarvänliga funktioner: Vi förstår vikten av användarvänlighet, och våra maskiner har intuitiva kontroller som gör att både nybörjare och experter kan använda dem utan problem.

4. Säkerheten först: Din säkerhet är av största vikt för oss och därför är våra svetsmaskiner utrustade med avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda dig och din omgivning.

5. Kundtjänst med experter: Vårt team av svetsexperter är alltid redo att hjälpa dig med eventuella frågor, så att du får en sömlös upplevelse från urval till support efter köpet.

Få din sommar att sjuda med besparingar:

Det är dags att ta tillfället i akt och dra nytta av vår sommarrea på svetsmaskiner. Oavsett om du vill uppgradera din befintliga utrustning eller börja din svetsresa med en smäll, är denna rea skräddarsydd för alla svetsentusiaster. Kom ihåg att rean avslutas den 31 augusti, så agera snabbt för att få tag på den svetsmaskin du alltid har velat ha till ett oslagbart pris.

För att få ut det mesta av detta otroliga erbjudande, gå till https://xlindustri.se/ och utforska vår stora samling av svetsmaskiner av högsta kvalitet. Lägg bara till dina önskade produkter i kundvagnen, använd motsvarande kupongkod i kassan och se priserna sjunka! Omfamna svetskonsten med de bästa verktygen i branschen samtidigt som du håller din plånbok glad.

Låt inte detta gyllene tillfälle glida dig ur händerna. Ta del av värmen från vår sommarrea och upptäck din svetsningspotential redan idag! Lycka till med svetsningen!

Mer detaljer


Typ:
Säljes
Annonsör:
Företag
Växellåda:
Automat
Drivmedel:
Bensin
Skick:
Ny
Frakt:
Gratis Frakt
Kontakta Säljare

Säljarinformation


XL industri
Halmstad , Sweden
Viktiga Säkerhetstips

  • Träffa säljaren och kontrollera alltid varan innan köp.
  • Om priset är för bra för att vara sant - var extra försiktig.
  • Skicka eller ta aldrig emot pengar i förskott.
  • Betala endast handpenning eller frakt om du känner säljaren
  • Var noga med att få med alla nödvändiga papper vid köp
  • Läs igenom våran lista med säkerhetstips innan du köper eller säljer.

Liknande Annonser i Halland

Senaste Annonserna i Halland