svetsning och tillbehör från XLindustri

2023-08-17
Halland, Halmstad
Pris: 0

Beskrivning


Olika kunder har olika behov. Det vet vi på XL Industri och därför erbjuder vi tre olika produktlinjer: Premium Pro med produkter i toppklass, Pro med produkter för daglig användning och Basic med maskiner som gör ditt jobb utan problem.

När du beställer en Basic elektrodsvets från XL Industri kommer du att upptäcka att den är idealisk för användning både inomhus och utomhus. Eftersom den inte väger så mycket är den också lätt att bära. LCD-displayen gör den enkel att använda och med överspänningsskyddet kommer din enhet inte att värmas upp.

HOT START är en viktig funktion i vår svetsmaskin som innebär att en starkare svetsström används när svetsningen startar. Efter en varmstart sjunker strömmen till normal nivå. Tack vare denna funktion värms svetsfogen omedelbart och optimalt vid startpunkten så att elektroden inte fastnar, vilket garanterar stabila och rena svetsresultat från första början.

Vår svetsmaskin levereras med en IGBT-inverter så att du snabbt och med liten ansträngning kan skapa rena och stabila svetsfogar. Dessutom kan svetsströmmen ställas in kontinuerligt och exakt mellan 20 och 160 A med vridratten.

Mer detaljer


Typ:
Säljes
Annonsör:
Företag
Frakt:
Gratis Frakt
Kontakta Säljare

Säljarinformation


XL industri
Halmstad , Sweden
Viktiga Säkerhetstips

  • Träffa säljaren och kontrollera alltid varan innan köp.
  • Om priset är för bra för att vara sant - var extra försiktig.
  • Skicka eller ta aldrig emot pengar i förskott.
  • Betala endast handpenning eller frakt om du känner säljaren
  • Var noga med att få med alla nödvändiga papper vid köp
  • Läs igenom våran lista med säkerhetstips innan du köper eller säljer.

Liknande Annonser i Halland

Senaste Annonserna i Halland