Gel för blekning av tandemaljen "AVRORAT

2020-12-06
Gävleborg, Åshammar
Pris: 10

Beskrivning


Gel för blekning av tandemaljen "AVRORATEGEL" är en unik rysk utveckling. Produkten är avsedd för tandblekning, både hemma och i tandkliniker. Perfekt för dem

Gel för blekning av tandemaljen "AVRORATEGEL" är en unik rysk utveckling. Produkten är avsedd för tandblekning, både hemma och i tandkliniker. Perfekt för dem som vill bleka tänderna täckta med plack från att dricka kaffe, tobak, vin, te.

Gelmatrisen innehåller aktiva syremolekyler som har

lätta och bakteriedödande verkan, och den unikt valda formeln gör att du kan göra dina tänder 2-4 nyanser ljusare efter den första proceduren.

Gelén pressas ut ur röret i en volym på 2-3 gram, appliceras jämnt på munskyddets inneryta med en steril engångs spatel, varefter munskyddet med gel placeras i munhålan och ett UV-ljusflöde riktas in i patientens munhålan. När det gäller en patient som använder en munskydd hemma med lysdioder i sig och tre typer av adaptrar för anslutning och strömförsörjning (Smartphone på Android eller ios, telefonladdare, bärbara laddare och USB-anslutning till en dator).

Gelén skiljer sig avsevärt från importerade analoger på grund av den kortare exponeringstiden - en procedur varar från 10 till 20 minuter, maximalt 40 minuter när det gäller stark tobak, kaffe, teblomning.

Mer detaljer


Typ:
Säljes
Annonsör:
Privat
Skick:
Ny
Kontakta Säljare

Säljarinformation


nabstor nabstor
Viktiga Säkerhetstips

  • Träffa säljaren och kontrollera alltid varan innan köp.
  • Om priset är för bra för att vara sant - var extra försiktig.
  • Skicka eller ta aldrig emot pengar i förskott.
  • Betala endast handpenning eller frakt om du känner säljaren
  • Var noga med att få med alla nödvändiga papper vid köp
  • Läs igenom våran lista med säkerhetstips innan du köper eller säljer.

Senaste Annonserna i Gävleborg