F1cavapoo, 9 DNA-tester + hjärt- och ögonprovade föräldrar

2020-09-27
Dalarna, Leksand
Pris: 5000

Beskrivning


* Jag har fantastiska röda valpar tillgängliga nu för vieiwng, alla syskon har reserverats. Om du känner att du kan erbjuda ett * 5 * stjärnigt hem för de här underbara små valparna skulle det vara underbart att höra från dig *

Detta ger dig sinnesfrid att mina underbara hundar och deras bebisar tas om hand till högsta standard och att varje omsorg tas med deras avel och hälsa.

Min veterinär som en del av sin rapport till rådet angående licensiering har sagt - ”Jackie har varit en vanlig klient på Our Vets i över 10 år och har visat ett engagemang för att avla kullar av högkvalitativa valpar.

Min vackra tjej som är en härlig Blenheim King Charles Cavalier Spaniel har fött en kvalitetskull med F1 Cavapoo valpar. Hon har en härlig avslappnad natur och är en fantastisk mamma för sin vackra kull av pojkar och tjejer. Pappan lever som ett husdjur med sin familj och är en underbar Kennel Club-registrerad mörkröd leksakspudel som används för studsuppgifter. Jag valde honom för hans slående utseende och enastående lugn natur, han är också i stor utsträckning DNA-hälsotestad och klarar av: -

* DNA testat för progressiv retinalatrofi (prcd8094p-PRA) - KLAR

* DNA testat för degenerativ myelopati - CLEAR

* DNA testat för Von Willebrands sjukdom - KLAR

* DNA testat för neonatal encefalopati - KLAR

* DNA testat för malign hypertermi-CLEAR

* Valparna påverkas inte av familjen nefropati.

Mamma testades tydligt för: -

* DNA testat för degenerativ myelopati - CLEAR

* DNA testat med avseende på torrt ögon Curly Coat Syndrome - CLEAR

* DNA testat för episodiskt fallande syndrom - CLEAR

* DNA testat för muskeldystrofi - KLAR

• BVA ögontestad - fri från glaukom.

• BVA-ögonprovad - fri från medfödd ärftlig grå starr.

• BVA-ögontestad och klarar inte primärlinsbortfall och flera andra ögonförhållanden har kontrollerats och är tydliga.

• Hjärtat undersökt av en kardiolog av ultraljud och är NORMAL, hon påverkas inte av Mitral Valve Disease (MVD).

Jag är en ansedd uppfödare och har sålt valpar genom rekommendationer och har fått härlig feedback från tidigare människor som har köpt valpar från mig. Valpens oro, vänlighet och budgivande natur, tillsammans med deras underbara utseende, har gjort dem till det perfekta tillskottet till sina familjer. Hur min ansträngning att få valparna på toaletten i ett särskilt område gör deras pågående toalettutbildning i sitt nya hem mycket snabbare, lättare och stressfritt. När de växer upp i vårt familjehem är de väl bekanta med det liv och rörelse som finns i ett hektiskt hus med barn och alla tillhörande ljud. De kommer att presenteras för mina andra spanjorer när de blir lite äldre och kommer att ha övervakad speltid tillsammans. Dessutom använder jag en desensibiliserande CD med fyrverkerier, barn som gråter, traktorer, brandbilar, pistolskott etc. Som ni ser följer jag ett omfattande socialiseringsprogram som ger valparna en fantastisk start i livet och underlättar övergången till sina nya hem.

Valparna kommer att vara på ett maskprogram och kommer att behandlas med loppor som en försiktighetsåtgärd innan de lämnar sina nya 5 * hem. De kommer att kontrolleras av veterinären vid 7 veckor plus, vars detaljer kommer att finnas i dokumentpaketet som du kommer att få, även i paketet kommer att vara:

* Försäljningskontrakt (detta ger köparen sinnesro)

* Stamtavlor från både mamma och pappa

* Microchip-detaljer.

* Råd om matning och deras fortsatta rutin i sina nya hem.

* 2 kg påse med deras holistiska valpmat.

* En filt som får doften av mamma och syskon som hjälper dem att slå sig ner.

* Favoritleksaker de har varit vana att leka med.

Cavapoos är underbara husdjur och är mycket populära av en mycket god anledning, de är lekfulla roliga och älskar och fortsätter med alla. Cavapoos är en mindre hund än Cockapoos och jag förväntar mig att mina valpar ska växa till vuxna Höjd på cirka 13 tum vid axeln. Deras non-low shedding rockar kan vara intresserade av alla som lider av associerade allergier. Deras rockar behöver regelbunden vård, både hemma och hos groomers. Se till att de är rätt hundtyp för dig och att du har tid och energi att sätta i en ny valp.

Bilderna är av valparna till salu med sin mamma och bilder av mamma och pappa tidigare kull nu i sina nya hem.

Jag letar efter familjer som är i stånd att fortsätta att ta hand om sin valp till en hög standard med mycket kärlek och uppmärksamhet och sträva efter att göra valpen så bra som möjligt med sin pågående träning. Jag letar efter de bästa * 5 * bostäderna.

Vänligen meddela mig om du är intresserad av ditt telefonnummer så ringer jag dig

Kontakta Säljare

Säljarinformation


tevez lazet
Viktiga Säkerhetstips

  • Träffa säljaren och kontrollera alltid varan innan köp.
  • Om priset är för bra för att vara sant - var extra försiktig.
  • Skicka eller ta aldrig emot pengar i förskott.
  • Betala endast handpenning eller frakt om du känner säljaren
  • Var noga med att få med alla nödvändiga papper vid köp
  • Läs igenom våran lista med säkerhetstips innan du köper eller säljer.

Liknande Annonser i Dalarna

Senaste Annonserna i Dalarna