Om Oss

Annonsera är en av Sveriges största marknadsplatser för att köpa och sälja begagnade och nya prylar helt gratis. Vi strävar efter att göra våran platform så användarvänlig, enkel och snabb som möjligt. Bläddra snabbt och enkelt igenom våran sida för att hitta annonser från hela sverige inom nästan alla kategorier.

Vi på annonsera förstår att hitta den rätta köparen eller säljaren kan vara svårt, så därför gör vi allt vi kan för att göra det så enkelt som möjligt för just dig. Vi jobbar hårt mot att förhindra bedrägerier för att göra din upplevelse så säker och trygg som möjligt. Vill du sälja din bil, hyra en lägenhet eller köpa ny inredning, så hittar du det här hos oss.

Vi jobbar ständigt med att förbättra våran plattform och lägga till nya funktioner för att göra det enkelt för dig att hitta vad du letar efter. Vårat mål är att bli den största marknadsplatsen online att lägga upp annonser helt gratis på.

Tack för att du valde Annonsera. Vi är glada över att ha dig som en del av vårt community och ser fram emot att hjälpa dig att köpa eller sälja dina saker snabbt och enkelt.

Har du några frågor eller tips om förbättringar för våran sida så är vi tacksamma om du hört av dig genom formen på våran kontaktsida.

Dela
Sök i blogg